Fremtidsfabrik

Siden 2012 har vi i Fremtidsfabrik specialiseret os i viden om Generation Z, som er betegnelsen for den generation, der er født mellem 1994 og 2004. Vi arbejder i et felt mellem antropologi, interaktion og kommunikation, og vi involverer som oftest målgruppen, når vi skal opnå forståelse.

Vi arbejder handlingsorienteret og har blandt andet brugt vores viden om Generation Z til at udvikle undervisningskoncepter om hævnporno og sugardating og til at rådgive uddannelser og politikere om hackschooling og nye måder at motivere unge på.

De ældste fra Generation Z stormer lige nu ud på arbejdspladserne, og derfor har vi udgivet en bog, Generation Z, Ud af en Neondrøm, som henvender sig til arbejdsgivere og kollegaer til Generation Z, der ønsker en forståelse for, hvordan de kan få det bedste ud af den unge generations særlige kompetencer.

I takt med at Generation Z er blevet flyvefærdige er vi begyndt at zoome ind på Generation ALPHA, der er født mellem 2005 og 2015. I Begyndelsen af 2019 er vi klar med en dybere forståelse af den helt unge generation.

Ydelser – det vi arbejder med

Viden

Fremtidsfabrik har en stor viden om Generation Z og et stødt voksende netværk på ca. 300 unge. Vi formidler denne viden til vores kunder gennem foredrag samt workshops. Vi har altid mulighed for at inddrage udvalgte unge i såvel vores foredrag som i vores workshops.

Viden eksempler

Fremtidsfabrik har en stor viden om Generation Z og et solidt netværk blandt de dygtigste unge talenter. Vi formidler denne viden til vores kunder gennem foredrag samt samskabelsesworkshops – hvor vores viden kombineres med hands-on erfaring i at samskabe med Generation Z.

  • FOREDRAG om Generation Z
  • TALK AND CREATE Samskabelse sammen med repræsentanter fra Generation Z

Analyse

I vores analyser zoomer vi ind på helt konkrete udfordringer i relation til Generation Z. Hvordan rekrutteres de unge? Hvordan engagerer du Generation Z i dit brand? Hvilke tendenser og hvilke segmenter bør DU fokusere på at ramme?

I vores analyser arbejder vi målrettet med segmentering af Generation Z. På baggrund af en antropologisk og inddragende analysemetode opstiller vi en række segmenter blandt Generation Z, og viser deres forskellige ønsker / behov.

  • Kvalitative antropologiske analyser
  • Formidling af resultater gennem temadage / kurser / events
  • Bidrag til udformning af strategi.

Koncepter og Kampagner

Walk the Talk! Fremtidsfabrik arbejder også med at realisere koncepter og strategier der har Generation Z som målgruppe. Vores koncepter er altid underbygget af vores videns og analysearbejde – og ligger i naturlig forlængelse af dette.

  • Undervisnings- og formidlingsforløb
  • Markedsføringskampagner og events
  • Digitalt design

Flere detaljer

Berlingske skrev d. 30/7 2017 en artikel, hvor vi forklarer vores metode.

>> “Curlingbørnenes” oprør: Mobilfri søndag, hackschooling og afstand til sociale medier.

 

På vores blog publicerer vi løbende artikler, som forklarer og uddyber vores metoder og faglige inspirationskilder.

>> blog.fremtidsfabrik.dk

OM OS

TANJA HALL

Kommunikatør+ foredragsholder
+45 2395 5606
hall@fremtidsfabrik.dk

Tanja har en kandidat i teologi, hvor hun har specialiseret sig i etik og ontologisk filosofi. Siden har hun videreuddannet sig i antropologiske metoder og kommunikation på Københavns Universitet. Tanja har en fortid i reklamebranchen, og eksperimenterede som en af de første i landet med codesign. Tanja fandt ud af, at metoden virkede, når hun skulle forstå mennesker og påvirke deres adfærd. Derfor tog hun i 2011 initiativ til at stifte Fremtidsfabrik, hvor hun bruger metoden til at skabe en dyb forståelse for den unge generation.

JONAS RYGAARD

Interaktionsdesigner + konceptudvikler
+45 2177 9652
rygaard@fremtidsfabrik.dk

Jonas er passioneret interaktionsdesigner med en vision om at de rigtige rammer kan gøre nutidens unge til den mest generøse generation nogensinde. Jonas har det aller bedst, når det lykkes at få kreative unge, beslutningstagere, kommuner og organisationer til at mødes og udvikle løsninger sammen. Og så har Jonas en særlig forkærlighed for at forstå, hvad teknologi gør ved os og vores måde at være sammen på.

SØREN HALLBERG SØNDERGAARD

Teknoantropolog + Livsnyder
+45 61 70 29 14
hallberg@fremtidsfabrik.dk

Søren ønsker at forudse og fremtidssikre relationen mellem mennesket og teknologien. Samtidig vil han, at teknologiproduktionen skal demokratiseres så alle kan tage stilling til, hvor meget indflydelse ingeniører og robotter skal have på deres liv. Søren har lært efter 7 måneder i Brasilien at det gode liv ikke blot handler om karriere, men også passion, kærlighed og godt vejr. Han pønser på at lade danskerne få en smagsprøve på dette, ved at åbne Danmarks første açai-bar.

Magnus K. Andersson

Studentermedhjælper
+45 6089 8293
andersson@fremtidsfabrik.dk

Magnus har en bachelor i teknoantropologi og en dyb interesse i ansvarlig teknologiudvikling, der tager sit udgangspunkt i den menneskelige kompleksitet. Magnus er nysgerrig af natur, og stopper ikke med at stille spørgsmål før han kan sympatisere med dem han taler med. Lige nu læser han kandidatuddannelsen Digitalt Design og Interaktive Teknologier på ITU, hvor han interesserer sig for, hvordan man med konkrete værktøjer kan arbejde løsningsorienteret og designspecifikt med komplekse antropologiske indsigter. Magnus nyder livet når han dyrker sport, der sætter gang i adrenalinen.

Fremtidsfabrik

Studiestræde 30A st. th.
1455 København K.
Goddag@fremtidsfabrik.dk
CVR: 34176922