FACE IT

Unge inspirerer unge

MASTERCLASS MATHIAS

12/4 2021 kl. 10-13

Mathias klarede sig egentlig fint fagligt i sin skoletid. Men han følte sig bare slet ikke motiveret. Han drømte om noget andet: Han ville lave film, helst i sit eget firma.

Efter gymnasiet besluttede Mathias sig for at lære fra de dygtigste og at få sig sine egne erfaringer. Mathias gik i lære hos sin yndlings-youtuber fra New York og fik indblik i, hvordan man arbejder professionelt som youtuber og filmskaber.

Efter denne erfaring startede Mathias sin egen virksomhed op, hvor målet først og fremmest var at lære at drive virksomhed. Det har ledt til, at Mathias i dag er CEO i Holoscene studio, et filmproduktions-selskab.

Mathias masterclass henvender sig til dig, der drømmer om at blive iværksætter eller om at komme igang med at lave film. Men som mangler motivation og konkrete råd til, hvordan du kan komme derhen.

På masterclassen vil Mathias fortælle, hvordan han er lykkedes med at skabe sin egen livsdrøm. Han vil også give masser af gode råd til, hvordan du kan begynde at arbejde på at realisere din egen drøm.

Desuden kommer du helt konkrete til at arbejde med selv at lave et lille manuskript, hvor du anvender de samme teknikker og redskaber som Mathias bruger i sit eget arbejde.

TILMELDING