Klub

Fremtidsfabrik

“TUSIND tak for en helt vildt inspirerende fredag. Jeg har nu en lang liste med ideer, og fører de bedste ud i livet her i IDA, så vi kan gøre vores til, at få det bedste ud af den unge generations særlige kompetencer. Jeg har haft tankerne tidligere, men der – må jeg indse – vidste jeg slet ikke det om de unge, jeg ved nu.”

Sanne Mattebjerg, karrierekonsulent Ingeniørforeningen IDA

Klub Fremtidsfabrik tilbyder medlemmerne eksklusiv adgang til vores nyeste viden om unge og tendenser, samt til vores netværk af 400+ unge

Et medlemskab af Klub Fremtidsfabrik er en samlet løsning, der holder dig opdateret med vores nyeste viden om unge. Medlemsskabet er til dig, der ønsker at få en grundig indsigt i de nyeste tendenser og indsigter om unge, og som samtidig har et behov for at kommunikere denne viden videre i din virksomhed eller organisation.

Klub Fremtidsfabrik er målrettet dig, som arbejder med:

  • Kommunikation med unge
  • Udvikling af services og produkter til unge
  • Rekruttering af unge medarbejdere/studerende
  • Motivation af unge medarbejdere/ studerende

“TUSIND tak for en helt vildt inspirerende fredag. Jeg har nu en lang liste med ideer, og fører de bedste ud i livet her i IDA, så vi kan gøre vores til, at få det bedste ud af den unge generations særlige kompetencer. Jeg har haft tankerne tidligere, men der – må jeg indse – vidste jeg slet ikke det om de unge, jeg ved nu.”

Sanne Mattebjerg, karrierekonsulent Ingeniørforeningen IDA

Klub menu

2 ÅRLIGE ANALYSER

To gange om året udgiver Fremtidsfabrik et whitepaper, hvor vi analyserer en aktuel tendens blandt unge. I analysen stiller vi skarpt på, hvad du kan gøre for at imødekomme den pågældende tendens. Analyserne forbeholdes eksklusivt medlemmerne.

Foredrag

Som medlem af Klub Fremtidsfabrik tilbyder vi dig et årligt foredrag, hvor vi klæder hele organisationen på med vores seneste viden.

Fremtidssalon

Fremtidssalon er en kakofoni af viden, samtaler, gastronomi og lydrejser. Her sætter vi med en kort, indledende Talk fokus på en tendens, som i løbet af aftenen bliver udfoldet gennem en samtalemiddag.

  • Omkring samtalebordene sørger vi for en nogenlunde ligelig fordeling af unge og repræsentanter fra virksomheder og uddannelser.
  • Efter middagen inviterer vores musikmager dig på en lydrejse ud i fremtiden, som du nyder med en øl, hvis du har lyst.

War room

Vi ved, at der løbende opstår situationer, hvor der skal træffes beslutninger – ofte med en kort tidsframe. Derfor inkluderer medlemskabet af Klub Fremtidsfabrik adgang til fire gange årligt at booke personlig telefonisk sparring fra Fremtidsfabriks partnere, Jonas Rygaard og Tanja Hall på lige netop den problemstilling, du står i.

Fokus 2020: Kønsbias

I første halvår af 2020 sætter vi sammen med den internationale forsker Donna Hurford fra Syddansk Universitet fokus på unconscious kønsbias. Hvad er det for ubevidste faktorer ift køn der gør, at mennesker fravælger specifikke uddannelser/karriereveje? 

Klub Fremtidsfabrik arbejder ud fra en handlingsorienteret approach, og derfor vil key take aways tage afsæt i, hvad du som virksomhed, uddannelse eller organisation kan gøre for at skabe en mere ligelig kønsbalance. 

Hvordan kan du eksempelvis som tech-virksomhed tiltrække flere kvinder? Et mål der SKAL kunne lade sig gøre for de mest ambitiøse virksomheder og uddannelser i 2020, tiden efter #metoo, en tid hvor flere og flere, særligt unge, nægter at lade sig begrænse af deres køn.

Whitepaper om unconscious kønsbias udgives 28.5 2020 på Klub Fremtidsfabriks første Fremtidssalon, som afholdes på en location i København. Fremtidssalon er forbeholdt medlemmer af Klub Fremtidsfabrik.

Vil du vide mere

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad et medlemskab af Klub Fremtidsfabrik indebærer, så kontakt os for en uforpligtende dialog om muligheder for netop din virksomhed eller organisation.

Samlet for et medlemsskab, der inkluderer op til tre personer fra din organisation er 25.000 kr. årligt.

Tanja Hall
2395 5606
hall@fremtidsfabrik.dk

Jonas Rygaard
21779652
rygaard@fremtidsfabrik.dk

Medlemmer