Fremtidsfabrik LIVE er vores nye podcast, der giver den nyeste indsigt i Generation Z. Sammen med forskellige eksperter og unge, digitale frontløbere diskuterer vi nutidens, moderne fænomener og digitale tendenser og taler om, hvilke konsekvenser de har for vores relationer, samfund og mindset.

Vil du deltage?

Vi optager Fremtidsfabrik Live i vores lokaler i Studiestræde, hvor vi har plads til et mindre antal gæster ved optagelsen. Kunne du tænke dig at deltage, så skriv os en mail og fortæl, hvorfor du gerne vil med. Så hører du fra os.

Skriv til goddag@fremtidsfabrik.dk

#01 Udenfor boblen

Torsdag d. 14 juni kl. 13, Studiestræde 30 A

Mens den politiske boble puster sig op på Folkemødet på Bornholm, inviterer Fremtidsfabrik et lille udvalg af vores kunder og interesserede unge forbi til en samtale om magt og indflydelse udenfor boblen.

Vi får besøg af professor i filosofi Vincent F. Hendricks, der er leder af Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet og Peter Højlund, der er sprunget ud af boblen og gået offline. Sammen skal vi diskutere, hvordan digitale tendenser og sociale medier har medført en kommercielisering af kommunikation? Og så skal vi høre hvorfor Peter nægter at være produktet på de sociale medier.

Abonnér på Fremtidsfabrik Live gennem iTunes