Foredrag: Digital + Social

Et foredrag fra Fremtidsfabrik giver jer altid et velformidlet indblik i vores nyeste viden om unge og tendenser.

Men vores foredrag er mere end blot velformidlet viden. Der er en helhedsoplevelse, hvor det sociale og det faglige går hånd i hånd. Det gælder vores fysiske foredrag – og det gælder også, når vi holder foredrag digitalt.

Virkemidlerne er dog nogle lidt andre i vores digitale foredrag på grund af de muligheder og begrænsninger, der kendetegner digitale platforme.

“Skal man på Roskilde Festival for at forstå tidens ånd, feminisme og solidaritet? Hvordan skaber man som virksomhed et værdigrundlag som fanger z generationen’s opmærksomhed og interesse. Hvordan rummer man som virksomhed ungdomskulturens opgør med stereotype kønsmønstre og bias. Han, hun, hen eller bare menneske. Fremtidssalonen gav stof til eftertanke og ny indsigt. En virtuel inspirationsaften med toner fra et ungdomsband og smagen af forår☀️ glæder mig allerede til den næste. Ps. Kan man hyre boybandet til sin næste firmafest?”

Line Engelbreth, HR Leader – IBM Innovation Centre

Sådan skaber vi digitalt nærvær

Gennemtestet studieoplæg

Vi har udviklet er mobilt studie, hvorfra vi kan sende knivskarpe oplæg med slides video og skarp præsentation – præcis som ved vores fysiske foredrag.

De faglige præsentationer er skærpede og komprimeret, så varigheden er på max 20 minutter.

Interaktion

Vi involverer deltagerne i foredraget fra start til slut. Vi anvender Mentimeter live-afstemninger til at få jeres holdninger på banen – og vi samler løbende op på spørgsmål og kommentarer fra publikum.

Vi har endda udviklet et format, hvor deltagernes feedback direkte påvirker foredragets indhold – i bestemmer graden af involvering.

High Tech – High Touch

Vi anvender et fysisk hand-out kit som sendes til deltagerne inden foredraget. Kittet indeholder dels et sæt “emoji-masker” som vi bruger til lynhurtigt at kunne teste stemningen og holdninger under foredraget – simpelthen ved at holde en emoji op til kameraet.

Desuden har vi udviklet forskellige fysiske spillelementer, hvor deltagerne hver for sig eller i små grupper løser små opgaver – en nærværende oplevelse, hvor skærmen ikke er omdrejningspunktet.

Vores husboyband, AMPHI, med 4 energiske unge kvinder. Leverer energi, håb og glæde i mørket.

Kontakt og booking

Vi har tilpasset alle vores foredrag til digital formidling. Du er derfor velkommen til at orientere dig i de foredrag vi tilbyder – eller tage kontakt til os med en forespørgsel om noget helt andet.

>> Her er link til vores foredrag

Kontakt:

Tanja Hall
hall@fremtidsfabrik.dk
23 95 56 06