Foredrag 1

Den unge generation på arbejdsmarkedet

“Tanja Hall holdt foredrag for et team af udviklings- og HR medarbejdere hos Deloitte. Foredraget blev formidlet levende og sagligt og gav os gode ideer til vores videre arbejde for at tiltrække og ikke mindst engagere unge ambitiøse medarbejdere. Tusind tak, Tanja”

Helen Boye, HR specialist hos Deloitte

Dette foredrag er målrettet virksomheder, som arbejder med at styrke deres tiltrækning samt engagement af unge medarbejdere. Foredraget kan både målrettes image og branding samt ledelse og engagement. Det kan også indeholde begge perspektiver.

Den unge generation er netop nu på vej ud på arbejdspladserne, og allerede i 2023 forventes de at udgøre 25 pct. af arbejdsstyrken. Derfor er det nødvendigt for alle virksomheder og organisationer at forstå unge og deres behov i relation til eksempelvis diversitet og personlig udvikling. Efter foredraget vil du som deltagerne have konkrete ideer til, hvad du kan gøre for at tiltrække og engagere unge medarbejdere.

Når vi rådgiver ledere om, hvordan de skal håndtere den unge generation, så oplever vi et behov for at forstå disse unge. Vi hører ofte følgende: “Vi bliver bombarderet med overfladisk viden om, hvilket arbejdsliv de unge drømmer om – men vi har brug for en dybere forståelse.”

For at skabe denne forståelse tager vi deltagerne med på en dannelsesrejse gennem det årti, som har formet den unge generation, og samtidig nuancerer vi blikket ved at præsentere vores segmenteringsmodel, som giver konkrete råd til, hvordan forskellige segmenter af unge motiveres. Vi kan nemlig se, at den unge generation langt fra er ensartet.

Baggrunden for vores viden er er omfattende feltstudier og dybdeinterviews med blandt andet Deloitte, Nykredit og Ingeniørforeningen IDA. Samtidig orienterer vi os løbende i national og international forskning på området.

Vi tilbyder alle deltagerne at få et gratis link til vores lydbog, Generation Z, Ud af en neondrøm, som vi udgav via Saxo Forlag i 2018.

Reference:

Tanja holdt et foredrag for Ingeniørforeningen IDAs juridiske afdeling.

Booking af foredrag

Hvis du er interesseret i at booke et foredrag, så tag kontakt til os.

Kontakt:

goddag@fremtidsfabrik.dk
2395 5606‬