Foredrag 2

Unge og deres optimale studieliv

“Tanjas oplæg gav et godt indblik i unge— hvem er de, og hvordan kan vi som uddannelsesledere og chefer få det bedste ud af dem? Oplægget var enormt motiverende, levende og sagligt. Det formåede i den grad at skabe debat blandt deltagerne, der sad placeret ved hvert deres bord, hvor de efterfølgende skulle debattere med en repræsentant fra Fremtidsfabriks netværk af unge. Jeg vil klart anbefale Tanja og Fremtidsfabrik til andre.”

Stina Vrang Elias, direktør hos Tænketanken DEA

Dette foredrag er målrettet medarbejdere, som arbejder med rekruttering af studerende og/ eller med initiativer, som har til formål at tiltrække og engagere elever og studerende.

Antallet af unge som uddanner sig er historisk højt, men hvordan forbereder uddannelserne sig på at modtage unge, og hvordan får de det bedste ud af unges særlige kvaliteter og kompetencer?

Foredraget fokuserer på unges ”stammeadfærd” samt deres behov for inddragelse og besvarer blandt andet følgende spørgsmål: Hvordan tiltrækker vi unge, hvordan styrker vi de studerendes engagement gennem nye læringsmetoder samt bæredygtige peer-to-peer feedback strukturer, og hvordan involverer vi vores studerende i at skabe hyggelige og entreprenante studiemiljøer?

Foredraget præsenterer udvalgt data fra Fremtidsfabriks egne feltstudier, blandt andet vedrørende:

  • Unconscious kønsbias i forbindelse med studievalg
  • Forældrenes påvirkning på unges studievalg
  • Hackschooling og andre læringsmetoder som er moderne og virkelighedsnære
  • Samt best practices fra både nationale og internationale uddannelsesinstitutioner

 

Reference:

Tanja Hall holdt et foredrag på DEAs Partnerdag. Konferencen fokuserede på Generation Z som studerende, og deltagerne var 90 beslutningstagere inden for uddannelse og erhverv.

Booking af foredrag

Hvis du er interesseret i at booke et foredrag, så tag kontakt til os.

Kontakt:

goddag@fremtidsfabrik.dk
2395 5606‬