Talk’n Create

[ Unge som kultur- og medieforbrugere ]

Talk’n Create: halvdagsworkshop

Unge som kultur- og medieforbrugere

“Fremtidsfabrik præsenterede nogle fremtidige tendenser indenfor mediebranchen, som hun havde udviklet i et samarbejde med de unge. Tanja og de 4 unge var fremragende formidlere, og den research, Fremtidsfabrik havde foretaget, var både nytænkende og skarp. Fremtidsfabrik udviste stor forståelse for Samskabelse, Generation Z og mediebranchen. Jeg vil til hver en tid anbefale Fremtidsfabrik.

Morten Kamper, analysechef hos Danske Medier

Format

2-4 timers cocreation workshop, der styrker medier og kulturinstitutioners indsigt i unge som medie- og kulturforbrugere.

 

Talk’n Create giver jer

  • Inspirationsforedrag ved Fremtidsfabrik. Vi lancerer vores nyeste viden om unge som kultur- og medieforbrugere
  • Inspiration og konkrete løsninger til, hvordan I bedst muligt styrker engagement og opmærksomhed hos forskellige segmenter af unge 
  • En ”fokusgruppe i kød og blod” med udvalgte deltagere fra Fremtidsfabriks database af unge. Vi screener og rekrutterer unge, som repræsenterer jeres specifikke målgruppe (læs mere om vores metode og segmentering her)
  • Opsamling i form af konkrete og løsningsorienterede råd

 

Vision

Talk’n Create er et halvdags cocreation workshop, som er baseret på design thinking. Det er udviklet med udgangspunkt i, at forandring opstår, når en række forskellige betingelser er tilstede. Det er ikke nok at levere viden.

Talk’n Create arbejder konkret med tre elementer, som er afgørende for at skabe forandring.

1 Viden og overblik

Et kort foredrag, hvor vi rammesætter og tegner de store linjer. Foredraget fokuserer på de særlige behov, som kendetegner den nye generation af studerende, samt hvordan uddannelserne kan styrke disse bedst muligt.

2 Personligt relatérbart

På baggrund af denne overordnede forståelse rammesættes cocreation-sessions, hvor deltagerne får lejlighed til at diskutere deres egne tanker og erfaringer med hinanden og unge fra målgruppen.

De unge som deltager er rekrutteret af Fremtidsfabrik med udgangspunkt i en profilering af deltagerne. Deltagerne møder således unge, der enten er indenfor eller i periferien af deres egen målgruppe.

3 Konkret og til at handle på

I forbindelse med hver cocreation-session foretages en opsamling, hvor de vigtigste pointer fra diskussionerne opsamles i form af korte og handlingsklare råd, der filmes og som efterfølgende formidles i en samlet video.

Kontakt os for booking

Hvis du er interesseret i at booke en Talk’n Create workshop, så tag kontakt til os.

Vi udvikler hver enkelt workshop med udgangspunkt i de konkrete behov. Vi giver meget gerne et tilbud, der er tilpasset din situation.

Kontakt via mail:
goddag@fremtidsfabrik.dk
2395 5606‬