Fremtidsfabrik har fulgt Generation Z og deres rejse ud af Neondrømmen fra 2010 til 2018. De ældste har nu fået vinger, og er i disse år parate til at indtage landets virksomheder, organisationer og kommuner med helt andre forventninger og drømme end tidligere generationer.

Ved at læse denne bog, tilegner du dig en praktisk forståelse for disse mennesker. Hvem er de? Hvordan opnår du deres opmærksomhed? Og hvordan får du det bedste ud af deres særlige kompetencer?

Det har været en stor fornøjelse for os at skrive bogen, og sætte ord på mange af vores erfaringer fra ti års codesign med unge. Vi håber, at det ligeledes vil være en fornøjelse for dig, at læse om disse erfaringer.

Mvh Jonas Rygaard og Tanja Hall

Omtale

 

Dronningen rakte over generationskløften – interview, Kristeligt Dagblad

“Nutidens 14-24-årige, som blandt kendere går under betegnelsen ”Generation Z”, er en generation fuld af paradokser. På den ene side er de unge uhyre optaget af at gøre en positiv forskel i verden, at jagte mening frem for profit og af ikke kun at tænke, men også handle i forhold til problemerne. Men på et andet plan er det, der for alvor optager dem, ikke et større fællesskab, men deres eget individuelle selvrealiseringsprojekt.”

 

Fremragende, nyskabende bog. Et must på større biblioteker

“Klæder virksomheder på til at modtage Generation Z på arbejdsmarkedet.” Vi takker for en positiv lektørudtalelse, hvor bogens essens er i centrum – nemlig at bogen er en praktisk guide til dig, der står med Generation Z som samarbejdspartnere, kollegaer eller kunder.

 

2 Hjerter – En flygtig og fluffy bog om Generation Z

“Ligesom børn skal hver generation nu have et navn. I en ny bog er det Generation Z, født mellem 1994 og 2004, der er på spil. Spørgsmålet er, om sådanne generaliseringer giver mening.” Politikens anmelder, Benny Lihme, mener ikke de giver mening. Vi takker for anmeldelsen og tillader os at have et andet standpunkt. Vi kan se, at viden om Generation Z skaber resultater i praksis. Men du er velkommen til at læse anmeldelsen (kræver login til Politiken).

Anmeldelser fra Saxo.com


Klik på billedet for at læse et gratis kapitel fra bogen.

Køb bogen hos Saxo

Hardback (vejl. 299 kr.)

Paperback (vejl. 199 kr.)

E-bog (vejl. 130 kr.)

Lydbog (vejl. 150 kr.)

Køb bogen hos Fremtidsfabrik

Vi sælger et oplag af bogen fra Fremtidsfabrik i Studiestræde – kontakt os via messenger knappen eller formularen her, hvis du er interesseret i at købe bogen.